Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Νέα σαιζόν 2012-2013.....New season 2012-2012.

Αγαπητοί φίλοι,
Η νέα σαιζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Ευχαριστώ όλους για την επικοινωνία μαζί μου, φέτος παρατηρώ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη γιόγκα στην πόλη μας και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, πολλοί από μας αναζητούμε κάτι διαφορετικό, κάτι να μας εμπνεύσει, να μας φέρει σε επαφή με τον εαυτό μας, επαφή πολύτιμη που χάνεται μέσα στο ζόρι της καθημερινότητας και όμως την έχουμε τόσο ανάγκη.
Την έχουμε αναγκη εμείς οι ίδιοι αλλά και όλοι γύρω μας έχουν την ανάγκη να μας βλέπουν ισορροπημένους, υγιείς, χαρούμενους και δυναμικούς, έτσι εμπνέονται κι εκείνοι γιατι όλοι είμαστε μια αλυσίδα, μια ενέργεια!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη νέα αυτή χρονιά με αισιοδοξία, με θετική προσπάθεια κι ας αφιερώσουμε όση ενέργεια αμς μένει από την καθημερινή ''πάλη'' σε πράγματα που καλλιεργούν τη θετική σκέψη, σε ανθρώπους που μας εμπνέουν, σε ανθρώπους που μας χρειάζονται και σε πράγματα που μας ευχαριστούν και μας ανανεώνουν. Καλή σαιζον σε όλους!
Οσον αφορα στα μαθήματα για φέτος, λόγω ευτυχών προσωπικών συγκαιριών αναβάλλονται για λιγο καιρο και θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο 2013. Για οποιεσδήποτε απορίες στείλτε μου email ή τηλεφωνήστε μου κοντά στον Ιανουάριο.


Namaste,
love and light,
Santi